Et udpluk af vores kunder gennem tiden har vist at vores koncept bygget op om personlighedstyperne giver deltagerne et helt personligt udbytte.

 

ARKEN Museum for Moderne Kunst kontaktede Niels Goldschmidt i en situation, hvor museet oplevede stor succes, men hvor der samtidig var en tendens til at arbejde ud fra rutinen. Den virkede jo så godt. Vi ønskede at forny museet, at forny vort engagement i museet og at få identificeret alle de nye idéer og kompetencer, som lå hos medarbejderne, men som ikke kom frem i lyset på grund af det daglige store arbejdspres. 

Her kom Niels Goldschmidt ind. Med sin dynamiske, udfordrende og til tider drillende facon fik han revaliseret ledergruppen, han sparkede den skjulte energi og kreativivtet frem i lyset og fik os til at se på os selv på en ny måde. En måde at som ansporer til endnu større engagenment og virkelyst.

Dette er taget i anvendelse i forhold til vores strategi- og handlingsplaner og har en langt rækkende effekt på medarbejdernse opfattelse af meningen og værdierne i det daglige arbejde.

Adm Direktør Christian Gheter. adj.Profesor, mag.art & cand.mag.  Arken Museum for Moderne Kunst, Ishøj

Kære Niels

Tak for sidst. Det var et rigtig godt kursus og det kan læses af tilbagemeldingerne. Evalueringerne er også i top denne gang. 90 % har givet 5  som det højeste. Med venlig hilsen Henrik Gammelholm, Undervisningskonsulent  HK Kommunal Århus

Niels Goldschmidt har på en proffesionel og struktureret måde fået anskueliggjort det omfattende potetiale, der ligger i at få arbejdskollegaer til at arbejde bedre sammen. Via faglig indsigt og analytisk sant har Niels Goldschmidt været med til at uddrive noget værdifuldt potentiale fra en større gruppe medarbejdere, der har arbejdet sammen i årevis. Anders Hummer. Vicepresident Danbrew. 

Niels Goldschmidt lavede en teambuilding for os på en god og proffesionel måde. Vi havde den kanon dag bl.a. fordi instruktørerne var så indlevende og direkte. Stor ros og jeg vil anbefale mine kolleger i PBS det samme kursus.

Charlotte B. Skøde

PBS. Lutrupbjerg 10

2750 Ballerup 

Vi bruger Niels Goldschmidt når nye arbejdsgrupper skal rystes sammen. Det er en effektiv måde at etablere nye grupper så deltagerne hurtigt får "fælles fodslav".

Projektleder Jette Barlund, Carl Bro